Välkomna

Hej och välkomna,

Jag är en tjej som är uppväxt i Sverige men som nu bor i Tyskland med sambo och hund. Sambon lärde jag känna i Tyskland och han är en av anledningarna till att jag inte vill flytta tillbaka till Sverige.

Sedan fyra år är vi nu ett par och sedan ungefär tre år bor vi tillsammans. För det mesta funkar allt bra och harmoniskt, men inte alltid.

I de situationerna det inte funkar bra handlar det oftast om sex eller bättre sagt, det inte helt överensstämmande sexet. Vi är inte alltid kompatibla på den fronten.

Min idé med denna blogg, som jag ska föröka driva på svenska och tyska, är att återge våra erfarenheter. Såväl de bra erfarenheterna som de mindre bra. Det kommer att handla om hur jag som sexuellt oerfaren kvinna lärde känna en mann som varit med om en del och som vet vad han vill. Jag kommer försöka skildra er resan som vi gjort sexuellt där jag först satt i sista vagnen av tåget medan han satt längst fram och vi försöker mötas på vägen.

Resan är inte enkel och även i fortsättningen kommer vi att stöta på hinder. Men jag hoppas att kärleken övervinner all frustration som vi möt och kanske kommer möta under resans gång.

Möjligen hjälper bloggen mig att förstå mig bättre och min sambo. Jag vill gärna dela med mig av mina tankar då jag misstänker att flera är i en liknande situation som jag.

Ha det fint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s